NÁŠ TIP! Rychlý únik do pohody! Užijte si pár dní plných relaxace!

NÁŠ TIP! Rychlý únik do pohody! Užijte si pár dní plných relaxace!

NÁŠ TIP! Rychlý únik do pohody! Užijte si pár dní plných relaxace!

Rezervovat si pobyt

Zpět na novinky

Novinky

Připravte svou pleť na podzim

Připravte svou pleť na podzim s hydratačními produkty od PAYOT – Zářivá a hydratovaná pokožka i v chladnějších dnech!

Podzim je tu a s ním přicházejí chladnější dny, které vyžadují změnu nejen v šatníku, ale také ve vaší péči o pleť. Po letních měsících plných slunce může být pleť dehydratovaná, unavená a potřebuje hloubkovou regeneraci. Aby vaše pokožka zůstala zářivá a zdravá i v sychravém podzimním počasí, je klíčové zaměřit se na intenzivní hydrataci.

Dopřejte své pleti extra dávku péče s našimi novými hydratačními procedurami, založenými na prémiových produktech od francouzské značky PAYOT. Tyto produkty jsou vyvinuty tak, aby pleť nejen hydratují, ale také chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a připravují ji na nadcházející zimní období.

Nečekejte, až vaše pleť pocítí dopady chladného počasí. Vyzkoušejte naše procedury, které zanechají pokožku hladkou, svěží a dokonale vyživenou po celý podzim. Připravte svou pleť na chladné dny s PAYOT a vyzařujte krásu v každém ročním období!

Luxusní kosmetické ošetření pro hydrataci a projasnění pleti s kosmetikou Payot

Dopřejte své pleti výjimečnou péči s naším profesionálním kosmetickým ošetřením zaměřeným na hloubkovou hydrataci a projasnění. Pracujeme s prémiovou francouzskou kosmetikou Payot, která kombinuje pokročilé technologie s přírodními složkami. Zjistit více!

Vyhlazující ošetření pleti s kosmetikou Payot – Zbavte se vrásek a získejte mladistvý vzhled

Objevte naše luxusní vyhlazující ošetření pleti, které účinně redukuje všechny typy vrásek a zanechá vaši pleť pevnější a mladší. Pracujeme s prestižní francouzskou kosmetikou Payot, která je známá svými inovativními složkami a okamžitými výsledky. Toto ošetření je navrženo tak, aby nejen vyhladilo jemné i hlubší vrásky, ale také pleť zregenerovalo, hydratovalo a zanechalo ji svěží a zářivou. Zjistit více!

Hloubkové čisticí ošetření pleti s kosmetikou Payot – Pro čistou a vyváženou pleť

Dopřejte své pleti dokonalou čistotu a regeneraci s naším čisticím ošetřením, speciálně navrženým pro mastnou a problematickou pleť. Pracujeme s luxusní kosmetikou Payot, která kombinuje vysoce účinné složky, jež hloubkově čistí póry, odstraňují nadbytečný maz a přebytečné nečistoty. Toto ošetření nejen detoxikuje pleť, ale také ji zklidňuje, hydratuje a podporuje její přirozenou rovnováhu. Zjistit více!

Pánské kosmetické ošetření pleti s kosmetikou Payot – Péče na míru pro moderního muže

I muži si zaslouží prvotřídní péči o pleť! Naše pánské kosmetické ošetření je speciálně navrženo pro potřeby mužské pokožky, která často čelí vlivům holení, stresu a znečištěného prostředí. Pracujeme s prestižní francouzskou kosmetikou Payot, která nabízí efektivní řešení pro hloubkové čištění a regeneraci pleti. Zjistit více!

Dopřejte si jedinečnou péči s našimi kosmetickými procedurami PAYOT, které jsou navrženy speciálně pro muže i ženy. Tyto procedury kombinují nejnovější inovace a osvědčené složky, aby poskytly vaší pleti hloubkovou hydrataci, regeneraci a ochranu. Ať už potřebujete pleť vyčistit, zklidnit nebo oživit, PAYOT má řešení pro všechny typy pleti.

Přijďte si vyzkoušet naši profesionální péči a nechte se hýčkat exkluzivními produkty, které vaši pleť rozzáří a zanechají ji svěží a zdravou.

Zpět na novinky

NÁŠ TIP! Rychlý únik do pohody! Užijte si pár dní plných relaxace!

MENU

Dárkové poukazy