NÁŠ TIP! Rychlý únik do pohody! Užijte si pár dní plných relaxace!

NÁŠ TIP! Rychlý únik do pohody! Užijte si pár dní plných relaxace!

NÁŠ TIP! Rychlý únik do pohody! Užijte si pár dní plných relaxace!

Rezervovat si pobyt

Zpět na novinky

Novinky

Listopad na Svornosti

Gastronomie, relax a zábava pro celou rodinu

Od lahodných snídaní až po výtečné večeře se můžete těšit na speciality z naši kuchyně, připravované z čerstvých a lokálních surovin. Ať už přijedete s rodinou nebo s přáteli, na Svornosti se nebudete nudit.

Animační programy pro děti – 2. a 3. listopadu 2024

Naše víkendové animační programy jsou ideální volbou pro rodiny s dětmi. Skvělé aktivity zajistí, že se děti budou bavit, zatímco vy si můžete vychutnat chvíle klidu v našem wellness centru nebo prozkoumávat okolní přírodu.

Svatomartinský víkend s pečenou husou – 9. a 10. listopadu 2024

Oslavte s námi tradiční Svatomartinský víkend! Přijeďte si pochutnat na lahodné pečené huse, doprovázené prvním ochutnáním mladých Svatomartinských vín ročníku 2024. Rezervujte si svůj pobyt včas, tento gurmánský zážitek si nechcete nechat ujít!

Víkend s Beaujolais – 22. – 24. listopadu 2024

Vychutnejte si francouzský víkend na Svornosti! Ochutnávejte svěží Beaujolais nouveau 2024, doprovázené výtečnými pokrmy připravenými našimi šéfkuchaři. Víkend plný francouzské atmosféry a skvělé gastronomie v Krkonoších.

Black Friday – 29. listopadu 2024

Nenechte si ujít speciální nabídky na pobyty během našeho Black Friday. Ušetřete na své dovolené a rezervujte si pobyt za zvýhodněnou cenu právě během tohoto dne!

Tipy na výlety v okolí

Turistická základna Orle

Prozkoumejte historii a krásy Jizerských hor na turistické základně Orle. Tento objekt, postavený z tesaného kamene kolem roku 1860, sloužil původně jako administrativní budova skláren Carlsthal. Dnes je základna oblíbeným místem pro turisty a nabízí několik unikátních atrakcí, včetně Astrostezky – modelu sluneční soustavy, a světově proslulé výstavy skleněných těžítek, jedinou svého druhu v Polsku.

Vodopád Prudkého ručeje

Tento nádherný a často opomíjený vodopád se nachází na přítoku Jizery, jen 250 metrů od silnice z Rokytnice nad Jizerou do Harrachova. Po krátké procházce lesní cestičkou objevíte jeden z nejkrásnějších vodopádů Krkonoš, který je přístupný celoročně. Vodopád Prudkého ručeje teče i během léta a patří k opravdovým klenotům této oblasti.

Zpět na novinky

NÁŠ TIP! Rychlý únik do pohody! Užijte si pár dní plných relaxace!

MENU

Dárkové poukazy